Halloween party ideas 2015

Bišćani su oduvijek poznati po svojoj humanosti. U prilog tome svjedoči i čin Samira Midžića, koji je nedavno objavio svoju prvu zbirku pjesama pod nazivom "Nakupine riječi", te je odlučio sav prihod od prodaje ove knjige donirati za pomoć Centru za djecu bez roditeljskog staranja "Duga"  iz Kulen Vakufa.


Kako Samir kaže, živimo u teškim vremenima, ekonomska situacija je loša, ljudima nedostaju osmijesi na licima, a sve je manje onih koji mogu i žele da pomognu, posebno onima kojima je ta pomoć i najpotrebnija

- Volim da vidim sretne ljude, a posebno djecu. Zbog toga sam i odlučio da sav prihod od prodaje ove moje zbirke doniram baš za djecu Duge. Mislim da je njima i najpotrebnija. Ljubav, kao glavna tema gotovo svih mojih pjesama, treba biti podarena svoj djeci koja su uskraćena za roditeljsku brigu i ljubav. Nadam se iskreno da će i drugi ljudi na  sličan način da učine nešto dobro. Život je kratak, a ne smijemo misliti samo na sebe. Toliko je nesretnih oko nas, a nekada i mali čin može mnogo da znači. kazao je gospodin Midžić za naš magazin.

Izdavanje ove knjige uveliko su pomogli Grafičar d.o.o. Bihać, Benzinske pumpe Čavkunović, ČJ d.o.o, Hotel Emporium

Promocija ove knjige pjesama će biti održana u hotelu Emporium 25. decembra s početkom u 18.00.

Budiet dio ove humanitarne akcije. Naručite i  kupite knjigu  na OVOM linku  i pomozite djeci Duge

Takođe, možete kontaktirati i autora na broj telefona: 061 578 055


Objavi komentar

Pokreće Blogger.